Participa i fes-te’n soci


L’AFA és un dels instruments més efectius per a que les famílies participem de la gestió del centre i millorem l’educació dels nostres fills i filles.

Per això, des de la Junta de l’AFA de l’Institut Escola Industrial us animem a formar part de l’associació. L’AFA fa possible completar l’oferta acadèmica amb serveis addicionals d’interès i utilitat per a totes les famílies que formem part de l’institut.

La quota és per família, independentment del nombre de fills i filles que tinguem al centre. Preu de soci: 25€/any per família.

Així mateix, us animem a col·laborar amb l’AFA assistint a les juntes (primer dimecres hàbil de cada mes a les 19:45 h, a la sala de professors de l’Institut) per veure com funcionem, saber quins temes tenim entre mans i comprovar que hi ha molta feina a fer! El temps de dedicació el decidireu vosaltres. Us hi esperem!

D’altra banda, pots rebre les actualitzacions de l’AFA de l’Escola Industrial apuntant-te al canal de difusió a Telegram, on només rebràs missatges puntuals de l’AFA, no de la resta d’usuaris. Si vols contactar amb nosaltres, envia un correu electrònic.

Raons per formar-ne part

Consideres la família una peça fonamental del sistema educatiu.

Creus que és important entendre com funciona el centre, la comunitat i el sistema educatiu.

Desitges transmetre als teus fills i filles que valores la seva educació.

Vols mostrar al centre educatiu que aprecies els seus esforços per millorar l’aprenentage de l’alumnat.

T’agradaria fer realitat la capacitat d’intervenció de les famílies per elevar la qualitat del centre educatiu dels teus fills i filles.

Sabies que…

  • Un estudi de l’OCDE relaciona la participació de les famílies a les activitats de l’escola amb un compromís més alt de l’alumnat.
  • Una de les característiques dels centres educatius eficaços és un alt nivel d’implicació i recolzament de les famílies.
  • El 50% de les AFA se sosté gràcies a la participació activa i voluntària de menys de 10 membres. Vine a trencar l’estadística! Ens reunim tots els dimecres de primer de mes de 19.45h a 21h a l’Institut. Amb només 1,25h al mes milloraràs la qualitat educativa del centre dels teus fills i filles.